Fogyasztóvédelmi szankciók

birság

 

Ha Ön koncesszió jogosult, Nemzeti Dohányboltot üzemeltető a mai napon elektronikus levelet kapott a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt-től.

A levelet az Egyesület tagjai az www.trafikosok.hu honlapon a privát hírekben olvashatják.

Az NDN Zrt. megerősítette, akinél a fogyasztóvédelmi hatóság ellenőrei a kiskorúakra vonatkozó szabályok megszegését tárják fel a legszigorúbb szankcióra – bírság, dohánytermék forgalmazás 30 napra megtiltása, kötbér, koncessziós szerződés felmondása – számíthatnak.

Egyesületünk kéri azokat, akik érintettek a példátlan hatósági szigorban, a fogyasztóvédelmi határozat szankciórészét és indokolását osszák meg velünk, természetesen anonim módon. Egyesületünk statisztikai célból, az adatvédelemre vonatkozó szabályok betartásával kezeli az önkéntes információ átadást.

A hatósági eljárások és az alkalmazott szankciók jogi szempontú megítélése és a felmerülő kérdések anonimizált megválaszolása a privát hírekben történik.

Kapcsolat: info@trafikosok.hu

Kérünk minden tagtársunkat, hogy az Egyesülettel történő kapcsolattartás során elsősorban a fenti e-mailt rendszeresítsék. Az Egyesületi telefonon csak szűk idő intervallumban tudjuk fogadni a hívásokat.