Tájékoztatás a dohány koncesszióval kapcsolatosan

  A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium által Dohánytermék kiskereskedelemi jogosultság átengedésére közzétett részletes nyilvános koncessziós pályázati kiírással kapcsolatosan nagyon sok telefonos megkeresés érkezik Egyesületünkhöz.

Kérjük, hogy a kérdéseiket az info@trafikosok.hu címre küldjék el.          

Az általános kérdéseket a honlapon a GYIK oldalon válaszoljuk meg, míg a konkrét kérdéseket – név és személyes adatok nélkül – a PRIVÁT HÍREKBEN.

 A mai naptól kezdődően a 34/586-147 telefonos tájékoztatásunk mellett élni fog 30/959-2113 hotline vonalunk is, azonban telefonon részletes felvilágosítást nem áll módunkban adni.

Egyesületünk részéről a pártolótagoknak pályázatokkal kapcsolatos tájékoztatók, pályázat írás részletei 2013. január első felében várhatóak.

A Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. elindította a www.nemzetidohany.hu honlapján a HASZNOS INFORMÁCIÓK oldalt. Itt lehet feltenni a dohánybolttal, pályázatok benyújtásával, koncessziós jog tartalmával, díjakkal kapcsolatos kérdéseket, melyet legkésőbb a pályázatok benyújtására nyitva álló határidő lejártát megelőző 8. napig honlapukon meg is válaszolnak.

A Széchényi Programirodákban átvehető a részletes koncessziós pályázati anyag, és a pályázatokkal kapcsolatos információ is megszerezhető.