Dohány Kiskereskedői Klub

 MDKE: együttműködési megállapodás a dohánykereskedelem jövőjéért – Budapest, 2013. április 15., hétfő (MTI) – Az új dohánykereskedelmi rendszer zökkenőmentes bevezetése, a megfelelő szakképzés biztosítása, valamint a feketekereskedelem elleni együttes fellépés a célja annak a megállapodásnak, amelyet Dohányipari Befektetők Magyarországi Szövetsége és a Magyar Dohány Kiskereskedők Egyesülete (MDKE) kötött – tájékoztatta az egyesület hétfőn az MTI-t. A közlemény szerint a két szervezet kiemelten fontosnak tartja a kiskereskedők képzésének és szakmai felkészültségének elősegítését, valamint a dohánypiac átszervezésével járó kockázatok minimalizálását. – [T:9] mti.hu (04.15)       

 Együttműködési megállapodás a dohánykereskedelem jövőjéért – Az új dohánykereskedelmi rendszer zökkenőmentes bevezetése, a megfelelő szakképzés biztosítása, valamint a feketekereskedelem elleni együttes fellépés a célja annak a megállapodásnak, amelyet Dohányipari Befektetők Magyarországi Szövetsége és a Magyar Dohány Kiskereskedők Egyesülete (MDKE) kötött – közölte az egyesület hétfőn. – A közlemény szerint a két szervezet kiemelten fontosnak tartja a kiskereskedők képzésének és szakmai felkészültségének elősegítését, valamint a dohánypiac átszervezésével járó kockázatok minimalizálását. – [T:9] echotv.hu (04.15)         

MDKE: együttműködési megállapodás a dohánykereskedelem jövőjéért – …Az új dohánykereskedelmi rendszer zökkenőmentes bevezetése, a megfelelő szakképzés biztosítása, valamint a feketekereskedelem elleni együttes fellépés a célja annak a megállapodásnak, amelyet Dohányipari Befektetők Magyarországi Szövetsége és a Magyar Dohány Kiskereskedők Egyesülete (MDKE) kötött – tájékoztatta az egyesület hétfőn az MTI-t. – A közlemény szerint a két szervezet kiemelten fontosnak tartja a kiskereskedők képzésének és szakmai felkészültségének elősegítését, valamint a dohánypiac átszervezésével járó kockázatok minimalizálását. – [T:9] kisalfold.hu (04.15)     

MDKE: együttműködési megállapodás a dohánykereskedelem jövőjéért – …Az új dohánykereskedelmi rendszer zökkenőmentes bevezetése, a megfelelő szakképzés biztosítása, valamint a feketekereskedelem elleni együttes fellépés a célja annak a megállapodásnak, amelyet Dohányipari Befektetők Magyarországi Szövetsége és a Magyar Dohány Kiskereskedők Egyesülete (MDKE) kötött – tájékoztatta az egyesület hétfőn az MTI-t. A közlemény szerint a két szervezet kiemelten fontosnak tartja a kiskereskedők képzésének és szakmai felkészültségének elősegítését, valamint a dohánypiac átszervezésével járó kockázatok minimalizálását. – [T:9] delmagyar.hu (04.15)     

MDKE: együttműködési megállapodás a dohánykereskedelem jövőjéért – Az új dohánykereskedelmi rendszer zökkenőmentes bevezetése, a megfelelő szakképzés biztosítása, valamint a feketekereskedelem elleni együttes fellépés a célja annak a megállapodásnak, amelyet Dohányipari Befektetők Magyarországi Szövetsége és a Magyar Dohány Kiskereskedők Egyesülete (MDKE) kötött – tájékoztatta az egyesület hétfőn az MTI-t. A közlemény szerint a két szervezet kiemelten fontosnak tartja a kiskereskedők képzésének és szakmai felkészültségének elősegítését, valamint a dohánypiac átszervezésével járó kockázatok minimalizálását. – [T:9] elemzeskozpont.hu (04.15)     

 Illegális dohánykereskedőktől tart mindenki – Az új dohánykereskedelmi rendszer zökkenőmentes bevezetése, a megfelelő szakképzés biztosítása, valamint a feketekereskedelem elleni együttes fellépés a célja annak a megállapodásnak, amelyet Dohányipari Befektetők Magyarországi Szövetsége és a Magyar Dohány Kiskereskedők Egyesülete (MDKE) kötött. A közlemény szerint a két szervezet kiemelten fontosnak tartja a kiskereskedők képzésének és szakmai felkészültségének elősegítését, valamint a dohánypiac átszervezésével járó kockázatok minimalizálását. [T:9] gazdasagiradio.hu (04.15)